marți, 23 iunie 2009

De ce iubim barbatii?

-Pentru ca au un farmec aparte atunci cand iti zambesc pervers , simapatic sau diabolic pe strada gandindu-se mai apoi ar putea sa ajunga in pat cu tine.
- pentru ca nu toti barbatii sunt asa ...
-pentru ca macar o singura data am cautat cateva din trasaturile paternale in persoana langa care ne-am trezit .
-pentru ca in copilarie, baieteii erau cei de treaba care ne lasau sa jucam fotbal si baschet cu ei
sau pentru ca erau baietetii cei antipatici care incerau sa ne sperie cu serpi si broaste raioase dar niciodata nu reuseau.
-pentru ca dupa ce ne loveau din greseala sau intentionat cu mingea de baschet veneau cu toti amicii lor baieti sa ne consoleze.
-pentru ca in adolescenta ei erau cei care veneau cu noi la suc, fie doar ca amici foarte buni, fie sa ne faca gelosi fostii'.
-pentru ca tot in adolescenta erau foarte timizi si nu aveau curajul sa ne zica ceva si si-au petrecut tot liceul urmarindu-ne de la departare fara sa aiba curajul sa ne salute macar.
-pentru ca trebuie sa recunoastem ca din cand in cand sunt nevoiti si chiar reusesc sa ne suporte eroic ( erotic ) toate mofturile.
-pentru ca este o placere sa iti vezi iubitul incercand sa gateasca doar ca sa iti demonstreze ca " si el poate " .
-pentru ca nu pot sa stea cinci minute in acceasi camera cu tine fara sa te sarute sau macar sa incerce daca asta isi doresc.
-pentru ca viata nu ar fi la fel daca nu ai avea pe cineva care sa iti dea dureri de cap, ulcer perforant pe baza de stres boli cardiace sau saruturi dulci dimineata .
-pentru ca viata nu ar fi la fel daca din cand in cand nu ti-ar zambi un strain enigmatic,
-pentru ca nu pot sa inteleaga de ce am bea ceai negru cu lapte condensat. pentru ca se enerveaza cand ii batem la biliard si ii facem gelosi cand ne uitam dupa paul hunter. higgins sau altii de genu' desi noi ne uitam doar la felul in care joaca.
-pentru ca este un vis sa te trezesti in camasa lui si sa te duci sa faci o cafea dimineata devreme.
-pentru ca numai cu unii din ei poti bea o cafea in liniste fara sa te sece si sa te scoata din sarite ca o amica guraliva.
-pentru ca pot sa conduca fain si incearca sa fie de treaba cand suntem noi la volan ( sau nu ) ...
-pentru ca nu te deranjeaza cand citesti daca ii lasi sa isi faca damblaua saptamanala la bere cu baietii sau la un meci de fotbal. ( sau nu )
-pentru ca pot provoca atata durere dar tot ei o iau... pentru ca barbatii sun singurul antidot bolii psihice pe care tot ei au cauzat-o .
-pentru ca tota durerea se transforma intr-o imensa placere si viceversa ( nu va ganditi la perversiuni) este efectiv vorba de durere si placere psihica
-pentru ca ei cred ca noi nu putem juca murdar si pana la capat dar putem atat de bine,cateodata mai bine decat ei .
-pentru ca si noua ne palc jocurile mintii nu numai lor .
-pentru ca fara ei nu am mai avea nevoie nici de cafea in exces.
-pentru ca ne place sa ii chinuim la fel cum fac ei cu noi doar ca noi ii putem consola mai bine, ei prin consolare inteleg sex de impacare...
-pentru ca avem nevoie de un semiechilibru. pentru ca unii sunt misogini dar mai ales pentru ca nu toti sunt misogini

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb! imi place la nebunie..
    De ce iubim barbatii??
    Pentru ca ne iubim pe noi..

    RăspundețiȘtergere